Korttidsjakt på elg og hjort

Etter at mange ordinære jaktlag har gitt seg er det ofte igjen flere dyr som kan felles på fjellstyrenes kvote. For å nå sine bestandsmål er det et ønsker om at flest mulig dyr felles. For å nå disse mål samt å kunne tilby jakt til flest mulig jegere legger flere fjellstyrer ut korttidskort for jakt på elg og hjort. De fleste av tilbudene legges ut på Inatur.no.

Elgjakttilbudene til Fjellstyrene i Lierne vil bli løpende oppdatert på inatur.no utover høsten, hvor fjellstyrets ambisjon er å legge ut tilbudene på mandager/tirsdager, med salgsåpning på onsdager kl. 0900.
Mer informasjon og det enkelte tilbud finner du her: http://bit.ly/2yiClDu
Overnatting finner du her: http://bit.ly/2gehPxA

Aurland fjellstyret tilbyr fra 1. november dagskort for hjortejakt i det øvre jaktfeltet (over 600 m.o.h.) i Nordheimsdalen. Søknadsfristen for jaktkort/jaktdager er 25. oktober. Etter denne datoen kan ein likevel få tildelt jakt når det er ledige fellingsløyve og dager. Mer informasjon finner du på fjellstyrets nettside, se http://www.aurland-fjellstyre.no
Flere fjellstyrer vil åpne for korttidsjakt videre utover høsten. Følg med på inatur.no eller våre facebooksider (www.facebook.com/fjellstyrene) for tips om ledig elg- og hjortejakt.